grupsagessa

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut impulsa, als busos de Reus Transport, la campanya "Salvem vides!"


alt

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut en col·laboració amb Reus Transport i el Grup Salut Reus impulsa la campanya "Salvem vides!" adreçada a informar la població de la importància d’una intervenció immediata en cas de presenciar una aturada cardíaca fora de l'àmbit hospitalari. Concretament, quatre busos de l’empresa municipal Reus Transport lluiran aquesta campanya en la que s’informa dels dos passos fonamentals a tenir en compte: trucar al 112 i iniciar les maniobres de ressuscitació.

Llegiu-ne més...

L’Escola Bressol Municipal ‘l’Auberge’ de Benissanet presenta MUSFLOKMON, un projecte d’intervenció educativa i familiar per a infants de 0 a 3 anys


L’escola Bressol ‘l’Auberge’, de Benissanet va presentar, l’1 d’abril, “MUSFLOKMON: La música, una porta oberta al món” un projecte educatiu que impulsa Grup SAGESSA des de la Fundació per a l’Acció Educativa, adjudicatària de la gestió del centre educatiu, amb col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. L’acte, destinat als pares, mares i personal educador dels infants va ser presentat per la Sra. Joana Pujol, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Benissanet.

Llegiu-ne més...

Jornada de pintura i lectura amb el projecte l’Hèctor a la llar d’infants els Eixerits de Castellvell del Camp


alt

Els infants de la llar d'infants els Eixerits de Castellvell del Camp pinten l'Hèctor

Llegim amb l’Hèctor. Programa pensat per a la promoció, des de l’escola bressol, de la importància de la lectura compartida en família des dels primers mesos de vida: llegir amb els fills i filles com una oportunitat d’enfortir llur relació, a través dels contes, jocs de falda..., i en definitiva potenciar l’hàbit de la lectura.

Tot a través de l’intercanvi dels contes, la qual cosa possibilita donar-los una segona vida, l’oportunitat d'ésser llegits per altres famílies, amb el foment de la sostenibilitat ambiental, del consum més racional i l’estalvi econòmic, valors que en el moment actual creiem important fomentar.

Llegiu-ne més...

Augmenten en un 6,6 % les donacions al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Sant Joan


alt

Les donacions que es van realitzar al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus l’any passat van sumar un total de 2.284 actuacions, una xifra que supera en un 6,6 per cent la de l’any anterior -el 2012-,  quan van ser de 2.143. Aquestes donacions són valorades de manera molt positiva per les diferents parts implicades, més encara després de l’èxit d’iniciatives com la primera Marató de Sang 2.0 de Catalunya realitzada al Banc de Sang de l’Hospital al gener i que va aconseguir 193 donacions en només tres dies, el nombre de donacions que s’aconsegueix de mitjana durant un mes. Aquestes dades les han donat a conèixer, en roda de premsa, la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i el Dr. Enric Contreras, director del Ban de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Llegiu-ne més...

Una trentena de professionals europeus, àrabs i asiàtics del sector farmacèutic visiten l'Hospital de Reus


alt

Un total de 35 professionals del sector farmacèutic han visitat les instal·lacions de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per tal de conèixer de prop el sistema que s’utilitza al nostre centre sanitari per tal de dispensar el gruix de medicaments als pacients. Els tècnics participen en el Congrés de Farmàcia Hospitalària que aquests dies se celebra a la ciutat de Barcelona i procedeixen de diversos països com ara Singapur, Polònia, República Txeca, Aràbia Saudí, Emirats Àrabs, Kuwait, Holanda, Bèlgica i Anglaterra.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 3

<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>