grupsagessa

Mas Pintat celebra el Dia Internacional de la Família


Mas Pintat va celebrar el Dia Internacional de la Família, amb una festa commemorativa oberta al públic en general, el passat divendres dia 15 de maig, dins el marc de la setmana d’activitats EN FAMÍLIA.

Organitzada pel Mas Pintat i en col·laboració amb la Xarxa d’Escoles Bressol de Reus a l’acte hi van assistir 550 persones i va comptar amb l’espectacle musical i d’animació ZUM a càrrec de la Companyia "La Tresca i la Verdesca", que amb les seves cançons i danses van fer participar al públic familiar assistent.

Llegiu-ne més...

La residència d'avis de Flix exporta un model que evita l'ús de les subjeccions


Font: www.diaridetarragona.com

L'innovador projecte ha permès reduir a un percentatge simbòlic aquesta mesura terapèutica, fet que ha augmentat la dignitat de l'usuari i la qualitat assistencial del centre residencial

Les butaques i els coixins especials per minimitzar les contencions, a la residència de Flix. Foto: Joan Revillas

Llegiu-ne més...

Alumnes de l'IES de Flix participen al II Campament Intergeneracional a la Residència d'Avis


15 alumnes de l’'IES de Flix van participar, els dies 7 i 8 de maig, en el II Campament Intergeneracional de la Residència d'’Avis del municipi per tal de conèixer el dia a dia del centre i compartir experiències amb els residents tal i com ja es va fer l’'any passat.
 
L’'objectiu d’'aquesta iniciativa conjunta del centre i l’'IES és crear un ambient de convivència entre els avis i els joves de Flix per tal de potenciar la interrelació i les experiències entre generacions.

Llegiu-ne més...

Els cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana incorporen desfibril·ladors mòbils


alt

El cos de la Guàrdia Urbana de Reus disposa de les primeres deu unitats de desfibril·ladors (vuit, instal·lades en cotxes patrulla i dues més a la caserna d’aquest cos) seguint d’aquesta manera la previsió d’implantació dels aparells DEA a la ciutat de Reus, pel que fa a equipaments públics municipals.

Llegiu-ne més...

Més d’un centenar d’experts de tot Europa participaran a la 40 Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer (GRELL)


alt

Fira Reus acollirà, el dies 14 i 15 de maig, la 40a Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer en els Països de Llengua Llatina (GRELL), que comptarà amb la presència de 150 experts de tot Europa. El GRELL és un grup de treball que reuneix professionals dels registres de càncer i de l'epidemiologia del càncer als països de Llengua Llatina, en la seva majoria d'Europa (Bèlgica, França, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Suïssa) però també del nord d’Àfrica i de Llatinoamèrica. Aquest grup de professionals té com a objectiu millorar les condicions per a l'adequat desenvolupament d'aquestes dues disciplines que es consideren essencials per a una lluita eficaç contra un dels principals problemes sanitaris del món contemporani, el càncer.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>