grupsagessa

Reus: El Pacte de Ciutat per la Salut recupera el consens per consolidar un model de sanitat pública propi i de referència


alt

El Pacte de Ciutat per a la Salut s’ha signat aquest dimecres 15 de febrer a l’auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus amb el doble objectiu de recuperar el consens polític i de consolidar un model propi de sanitat pública de qualitat, de proximitat i de referència territorial. El pacte ha estat subscrit pels grups municipals que integren el govern de Reus (PdCat- CiU, ERC i ARA) així com per tres grups municipals de l’oposició C’s, PSC i PP). FIns ara, s’han adherit al pacte 27 d’entitats cíviques, socials i empresarials que contribueixen a l’impuls d’un model d’èxit que ha de bastir el futur marc sanitari.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (170215_pacte_de_ciutat_per_la_salut.pdf)Pacte de Salut[ ]2622 Kb
Llegiu-ne més...

Abans d'anar a urgències truca al 061. Per una salut millor, 061 CatSalut Respon


Llegiu-ne més...

L'Hospital Sant Joan de Reus i Lilly instal·len una zona de jocs educativa per a nens amb diabetis


La "Play Zone" crea un entorn més acollidor per als infants, fomenta hàbits saludables i ajuda a les famílies a entendre la malaltia.

Es tracta del primer hospital de Catalunya en acollir la iniciativa, que properament s'expandirà a altres centres catalans.

Llegiu-ne més...

El Centre MQ Reus traslladarà la seva activitat a l’antic hospital


El consell d’administració del Centre MQ Reus SA, reunit el passat divendres 27 de gener, ha pres la decisió estratègica de traslladar l’activitat que desenvolupa a l’immoble del carrer de Gaudí a les instal·lacions de l’antic Hospital de Sant Joan, al carrer de Sant Joan.

El trasllat mantindrà la totalitat de l’activitat del Centre MQ Reus SA, així com la continuïtat del conjunt de la plantilla de treballadors.

La decisió del consell d’administració donarà peu, pròximament, a un nou acord per a l’encàrrec de la redacció dels plans funcional, arquitectònic, d’inversions i de finançament, que han de concretar el calendari i faran possible el trasllat.
 

Llegiu-ne més...

La Clínica Terres de l'Ebre obté la millor puntuació de Catalunya en el servei de rehabilitació ambulatòria


L'enquesta de satisfacció del CatSalut situa el centre sanitari tortosí al capdavant dels 29 centres consultats del país.

El servei de rehabilitació ambulatòria de la Clínica Terres de l'Ebre (CTE) ha estat puntuat pels seus usuaris amb la millor nota de la trentena de centres sanitaris de Catalunya inclosos en l'enquesta de satisfacció realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut). La CTE ha obtingut una puntuació de 8,98 sobre 10, per damunt de la mitjana catalana, que és del 7,77.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 3

<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>