grupsagessa

Marató de donació de sang a Reus, 27 d’octubre


El pròxim dijous 27 d’octubre, de 9 a 21 h, se celebra al Teatre Fortuny, la 13a Marató de Donació de Sang a Reus. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp. 
 
• La Marató comença a les 9 h i a les 19 h hi haurà un acte institucional d’inauguració i agraïment als col·laboradors.
 

La música de cambra fa parada a la residència El Vilar


Font: canalcamp.xiptv.cat

Amb només una setmana després del seu concert a la Selva del Camp, el Quartet Versus ha tornat a fer parada al poble. Els músics aquest cop ofert el seu repertori de cambra pels residents del Vilar, dins el Projecte Simpàtic, una iniciativa que busca acostar la música a col·legis, residències i entitats i d’aquesta manera incentivar el gust per la música clàssica.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre participa en el Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016


alt

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre en col·laboració amb la regidoria de Salut de l’Ajuntament i seguint les recomanacions del Consell Català de Ressuscitació, va organitzar ahir dilluns 17 d’octubre, un taller adreçat als infants amb motiu del Diari Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016.

Llegiu-ne més...

Alumnes del postgrau “LA(H)B. Laboratori d’Arquitectura Hospitalària a Barcelona: L’arquitectura de l’Hospital del segle XXI” visiten l’Hospital


alt

Catorze alumnes del postgrau “LA(H)B. Laboratori d’Arquitectura Hospitalària a Barcelona: L’arquitectura de l’Hospital del segle XXI” dirigit per l’arquitecte Mario Corea i acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, van visitar divendres l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne més...

Es posa en marxa un Punt de Salut adreçat als joves


Font: www.revistacambrils.com

El punt d'atenció estarà ubicat a l'Ateneu Juvenil

Els joves cambrilencs ja poden accedir al nou Punt de Salut Jove que es posa en marxa des de l’Ateneu Juvenil. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre el departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger de Cambrils.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>