grupsagessa

Felicitació de Nadal de 2014 

 

L’Hospital Sant Joan acull la 2a Jornada d’Ortogeriatria del Baix Camp


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, amb motiu de la celebració del segon aniversari de la posada en marxa de la Unitat d’Ortogeriatria de l’Hospital acollirà el proper divendres, 28 de novembre, la  2a Jornada d’Ortogeriatria del Baix Camp, organitzada conjuntament pel Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i la Unitat d’aguts de geriatria de l’Hospital. La segona edició d’aquestes jornades (la primera es va celebrar el 13 desembre del 2013 amb més de 100 participants) pretén continuar la tasca divulgativa i d’intercanvi de coneixements i experiències iniciada l’any passat.

Llegiu-ne més...

El projecte "Implantació d'un softwarre per la millora del cribratge de la retinopatia diabètica", premi HINNOVAR


alt

El Dr. Pere Romero, Investigador responsable del Grup d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Vigili (IISPV) i Cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Reus guanya el primer Premio Hinnovar en l'àrea de Salud Ocular en el Paciente Diabético, defensant el seu projecte “Implantación de un software para la mejora del cribado de la retinopatía diabètica”.

Llegiu-ne més...

El I Curs de Càncer de pell no melanòmic reuneix més d’un centenar de professionals


alt

Un total de 160 de professionals participen al “I Curs de Càncer de pell no melanòmic: Actualització, generalitats del tractament i paper de la radioteràpia”, que té lloc avui, dijous 23 d’octubre, a l’auditori de l’Hospital.

Llegiu-ne més...

La ingesta de gluten durant els primers mesos de vida no protegeix de la malaltia celíaca


alt

Consumir gluten en petites quantitats entre els quatre i els sis mesos no ajuda a prevenir la malaltia celíaca als nens amb risc genètic de presentar-la. Aquest és el principal resultat  de l’article publicat per la revista New England Journal of Medicine i coordinat per la Dra. Gemma Castillejo, gastroenteròloga pediàtrica a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i investigadora de la Universitat Rovira i Virgili (URV). L’article desmunta les hipòtesis plantejades fins ara, que apuntaven que el sistema immune podria acostumar-se al gluten si es consumia en petites dosis a edats primerenques i, per tant, es podria reduir el risc de patir la malaltia. No només això:  l’article destaca també que la lactància materna no protegeix contra el desenvolupament d’aquesta malaltia.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>