grupsagessa

Participa a la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya (del 13 al 20 de gener)


Llegiu-ne més...

Cauen les donacions de sang per Nadal


FONT: Canal Reus TV

La direcció la marquen aquestes tres persones que, altruistament, s'han decidit per donar sang a l'Hospital Sant Joan. Tots els seus motius, novells en la donació o uns experts. Sigui com sigui, allò important es manté intacte: la sang.

Llegiu-ne més...

Un brot de grip ha posat en alerta els hospitals de Catalunya


FONT: Canal Camp Notícies

Un brot de grip ha posat en alerta els hospitals de Catalunya, després d’uns dies de tenir les sales d’espera saturades per pacients. Els centres mèdics han detectat un repunt d’aquest virus, que ha col·lapsat els recursos dels que disposen. Així doncs, els Centre d’Atenció Primària i els hospitals han iniciat una campanya de recomanacions per als pacients amb grip i les persones que hi conviuen.

Llegiu-ne més...

L’Alan ha estat el primer nadó del 2017 a Reus


alt

A dos quarts de quatre de la tarda ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Alan el primer nadó del 2017 a Reus. De part normal ha pesat 3,690 Kg, fa 50 cm i tant la mare com el nen es troben perfectament.

Llegiu-ne més...

85 professionals de la Fundació per a l'Acció Educativa van participar en una jornada sobre la prevenció dels trastorns de la veu


El médico Guillermo Cañardo ha realizado rescates en Lesbos y a bordo del velero Astral. FOTO: ARIS MESSINIS/ PROACTIVA OPEN ARMS

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, va acollir aquest dilluns 28 de novembre, a la seva seu central de Reus-Tecnoparc, una jornada que va versar sobre la prevenció dels trastorns de la veu en el col·lectiu de docents.

Organitzada conjuntament amb Fundació per a l'Acció Educativa, adscrita aL Grup SAGESSA, l'acte va ser promogut per l'oficina sectorial d'educació d'Activa Mútua.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>