grupsagessa

Tortosa acull la XIX edició dels Premis Grup SAGESSA


alt

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir, divendres 20 de març, l’acte de lliurament dels XIX Premis Grup SAGESSA on es va atorgar 7 premis i 4 mencions honorífiques a treballs d’investigació realitzats per professionals dels diferents centres del Grup SAGESSA. En total s’hi van presentar 212 treballs bona part dels quals han estat comunicats a congressos o publicats en revistes estatals o internacionals.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Comarcal d’Amposta incorpora un dels sistemes ecogràfics més innovadors del mercat


alt

L’Hospital Comarcal d’Amposta es dota amb l’última tecnologia en ultrasons i amb un sistema ecogràfic més innovador del mercat. Es tracta d’un equip de la multinacional Philips, anomenat Affiniti, que aporta una excel·lent qualitat d’imatge, de manera no invasiva, i permet obtenir resultats de manera més ràpida i segura, la qual cosa suposa reduir el temps d’examen dels pacients d’entre un 15% i un 30 %.

Llegiu-ne més...

Hospital Comarcal de Móra d’Ebre: èxit del taller sobre cures de la veu


alt

La sala de formació de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha acollit amb èxit un taller sobre cures de la veu amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents accions preventives possibles per poder evitar trastorns en el professorat.

Llegiu-ne més...

La jornada “Big data i salut” presenta a Reus projectes punters a Catalunya


alt

El proper 26 de febrer, l’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acollirà la jornada Big data i salut, organitzada per aquest centre sanitari, per l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata i per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV,) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Llegiu-ne més...

Constituïda la comissió de seguiment del projecte "Reus, ciutat cardiosaludable"


 

alt

Ha quedat formalment constituïda la Comissió de Seguiment del projecte “Reus, ciutat cardioprotegida” que estarà formada per representants de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus i del Departament de Salut de l'Ajuntament de Reus -d'una banda- i del Servei d'Emergències Mèdiques -de l'altra-.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>