grupsagessa

Col·locada la primera pedra de la nova Residència d’Avis d’Amposta


alt

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, han realitzat, aquest dilluns 14 de juliol, l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova residència d’avis d’Amposta, un acte institucional que simbolitza l’inici de la construcció d’un equipament que ha de millorar la capacitat i funcionalitat de l’actual residència. El centre disposarà, en una primera fase, de 160 places de residència i 50 de centre de dia.

Llegiu-ne més...

Curs d’expertesa en pacient amb malaltia crònica avançada (MACA)

altPlaces esgotades.

Avís Important: Canvi de sala a l'Aula 12

Dies: De l'1 d'octubre al 5 de novembre de 2014
Horari: de 13.30 a 15 h
Lloc: Aula 12 de l’aulari docent. Planta Baixa (color vermell) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
Destinataris: Metges/esses i DUI de l’atenció primària de salut
Objectiu: Millorar el maneig diagnòstic i terapèutic del pacient amb malaltia crònica avançada.
Inscripcions: La inscripció serà gratuïta. Cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant el nom i cognom, DNI, lloc de treball i empresa.

Onze nedadors travessaran el Golf de Sant Jordi per recaptar fons per a la recerca en càncer de mama hereditari


alt

Un grup d’onze nedadors de la demarcació de Tarragona, de diferents clubs esportius, s’ha marcat com a fita el I Creuament del Golf de Sant Jordi nedant per al pròxim 6 de juliol sota el lema “El gran repte per seguir lluitant”. Aquest repte ha estat associat a la recaptació de fons per a la investigació oncològica del territori, en concret per al projecte “Càncer de mama hereditari a la demarcació de Tarragona” que realitzen investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, professionals de l’oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i col·laboradors d’universitats de Londres.

Llegiu-ne més...

I Curs de Càncer de Pell No Melanòmic

altActualització, generalitats del tractament i paper de la radioteràpia

Dia: Dijous 23 d'octubre de 2014
Horari: de 8.30 a 16 h
Lloc: Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Objectiu general: Proporcionar als participants els coneixements sobre el càncer de pell no melanòmic i els seus possibles tractaments

Dirigit a: Professionals implicats en el tractament dels pacients amb neoplàsies cutànies: personal mèdic especialista en dermatologia, oncologia radioteràpica, oncologia mèdica, anatomia patològica, medicina familiar i comunitària; residents MIR; DUI; personal tècnic especialista en radioteràpia, i estudiants de medicina, d’infermeria i de radioteràpia.

Llegiu-ne més...

Els hospitals Sant Joan de Reus, Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa incorporen una nova tècnica que millora el tractament del càncer de pulmó


alt

Els serveis de Pneumologia dels hospitals Sant Joan de Reus (HSJR), Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), en col·laboració amb els serveis d'Anestesiologia i d'Anatomia Patològica de l’HSJR, han posat en marxa la tècnica de l'ecobroncoscòpia (EBUS). Aquesta prova es realitza a Reus per a pacients derivats de qualsevol dels hospitals de la província. Ja s’han atès els primers 39 casos amb bons resultats.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>