grupsagessa

El Banc de Sang de l’Hospital Sant Joan se suma a la Marató de Donants de Sang 2.0 a Reus


alt

Un any més el Banc de Sang de l’Hospital Sant Joan participa a la Marató de Donants de Sang 2.0 a Reus des d’avui dimarts i fins dijous. La marató s’ha posat en marxa avui a les 9 del matí i ha comptat amb la presència de la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i del Dr. Enric Contreras, director del Banc de Sang i Teixits a Tarragona i Terres de l’Ebre. Per a la primera jornada ja s’han fet 50 reserves i s’espera que en els tres dies de marató, l’Hospital de Reus pugui recollir o superar les 150 donacions.

La Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya va començar aquest divendres, 16 de gener al Banc de Sang a la Torre Agbar de Barcelona i compta amb la participació dels principals hospitals de Catalunya. Fins el 23 de gener s’esperen aconseguir 7.000 donacions de sang que permetin remuntar les reserves de sang, que com cada any són baixes després de les Festes de Nadal.

Reus, 20 de gener de 2015

L’Hospital Comarcal d’Amposta incorpora una Unitat de Mitja Estada Polivalent


alt

L’Hospital Comarcal d’Amposta disposa, des d’aquest mes de desembre, d’un nou recurs sociosanitari, la Unitat de Mitja Estada Polivalent (MEP), que engloba una unitat funcional interdisciplinària de convalescència i cures pal·liatives. Situada a la tercera planta del centre té, inicialment, 14 llits (amb possibilitats d’ampliació fins els 28) i el seu àmbit d’actuació és comarcal.  Manel Ferré, president del consell d’administració de l’Hospital considera que “és un pas molt important per l’Hospital, ja que permet donar resposta a una necessitat dels habitants d’Amposta i de tota la Comarca”.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Sant Joan acull la 2a Jornada d’Ortogeriatria del Baix Camp


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, amb motiu de la celebració del segon aniversari de la posada en marxa de la Unitat d’Ortogeriatria de l’Hospital acollirà el proper divendres, 28 de novembre, la  2a Jornada d’Ortogeriatria del Baix Camp, organitzada conjuntament pel Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i la Unitat d’aguts de geriatria de l’Hospital. La segona edició d’aquestes jornades (la primera es va celebrar el 13 desembre del 2013 amb més de 100 participants) pretén continuar la tasca divulgativa i d’intercanvi de coneixements i experiències iniciada l’any passat.

Llegiu-ne més...

El projecte "Implantació d'un softwarre per la millora del cribratge de la retinopatia diabètica", premi HINNOVAR


alt

El Dr. Pere Romero, Investigador responsable del Grup d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Vigili (IISPV) i Cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Reus guanya el primer Premio Hinnovar en l'àrea de Salud Ocular en el Paciente Diabético, defensant el seu projecte “Implantación de un software para la mejora del cribado de la retinopatía diabètica”.

Llegiu-ne més...

El I Curs de Càncer de pell no melanòmic reuneix més d’un centenar de professionals


alt

Un total de 160 de professionals participen al “I Curs de Càncer de pell no melanòmic: Actualització, generalitats del tractament i paper de la radioteràpia”, que té lloc avui, dijous 23 d’octubre, a l’auditori de l’Hospital.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>