grupsagessa

Un centenar de professionals participen al II Curs de Disfàgia Orofaríngia


alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest divendres, 12 de febrer el II Curs de Disfàgia Orofaríngia. Amb un contingut eminentment clínic, reuneix un centenar de professionals sanitaris dedicats o interessats en la disfàgia orofaríngia: metges especialistes en otorinolaringologia, neurologia, geriatria, pneumologia, pediatria, rehabilitació o medicina interna; logopedes, dietistes-nutricionistes i infermers amb experiència o interès en aquest tema.

Llegiu-ne més...

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, l’Hospital informa de la situació del càncer a les comarques de Tarragona


alt

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, centre de referència en oncologia per a tota la demarcació, ha facilitat dades de la situació del càncer a la demarcació de Tarragona en una conferència de premsa a la qual han participat la Sra. Montserrat Vilella, presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital; el Dr. Josep Gumà, director de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud i el Dr. Jaume Galceran, director de la Fundació Lliga per a la Investigació i prevenció del Càncer (FUNCA). Enguany s’estima que es diagnosticaran a les comarques de Tarragona un total d’uns 4.200 nous casos de càncer dels quals un 60% en homes i un 40% en dones.

Llegiu-ne més...

Catalunya celebra la Marató de Donants de Sang 2.0


alt

Catalunya celebra del 15 al 22 de gener la Marató de Donants de Sang 2.0 per recuperar les reserves després de Festes

Llegiu-ne més...

L’Ariadna ha estat el primer nadó del 2016 a Reus


alt

A dos quarts d’una de la matinada ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Ariadna el primer nadó del 2016 a Reus i a la demarcació de Tarragona. De part normal ha pesat 3,700 Kg, fa 49 cm i tant la mare com la nena es troben perfectament. L’Ariadna és el segon fill de la Mabel i l'Albert, veïns de Reus. Els pares, la nena i el seu germà Biel de 3 anys han rebut la visita de Montserrat Vilella, regidora i presidenta del Grup Salut Reus.

Llegiu-ne més...

S'inicia el programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte al Baix Camp-Priorat


alt

El delegat del govern a Tarragona, Quim Nin, acompanyat pel gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, la presidenta de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Montserrat Vilella, el president de la Lliga Contra el Càncer, Joan Borràs i el director de la Fundació Lliga per a la Investigació i la Prevenció del Càncer (FUNCA), Jaume Galceran, han presentat avui la implantació del programa de detecció precoç de càncer de còlon a les comarques del Baix Camp i Priorat.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 3

<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>