grupsagessa

La Residència el Vilar bufa les espelmes en una setmana d’aniversari


Font: canalcamp.xiptv.cat

La Residència el Vilar torna a bufar les espelmes per commemorar que fa 13 anys que va obrir les seves portes. Un aniversari que celebren amb una setmana plena d’activitats. Les propostes pels residents s’iniciaven el dia de la diada, amb un deliciós berenar preparat per l’equip del centre, i seguien els dies posteriors amb les Olimpíades de la residència.

Llegiu-ne més...

ATIPA'T DE SALUT: Programa de pèrdua de pes de la Unitat de Nutrició de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus


Com podem cuinar un àpat equilibrat, saludable i que ens ajudi a perdre pes? En aquests vídeos, des de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica, us ensenyem diferents receptes que poden servir per introduir-les dins la nostra dieta hipocalòrica de cada dia.

Llegiu-ne més...

L’Obra Social “la Caixa” dóna suport al Programa de Teràpia Assistida amb Gossos de la Residència d’Avis “Casa del Poble” del Perelló


alt

L’Obra Social “la Caixa” i la Fundació per a l’Atenció Social del Grup SAGESSA han signat un acord pel qual la fundació bancària col·labora en el desenvolupament del Programa de Teràpia Assistida amb Gossos de la Residència d’Avis “Casa del Poble” del Perelló. L’acte de signatura ha tingut lloc avui dimecres, 20 de juliol a la residència d’avis i ha anat a càrrec de Tatiana Caro,directora d’Institucions a Tarragona de Caixabank i Montserrat Vilella, presidenta de la Fundació per a l’Atenció Social del Grup Sagessa. També s’ha comptat amb la presència de Ferran Cid, alcalde del Perelló així com de representants de les dues entitats signants i professionals de la residència d’avis.

Llegiu-ne més...

El pacient crònic com a centre d’atenció de tots els àmbits sanitaris


Font: www.reusdigital.cat

D'esquerra a dreta, Paulina Viñas, Montse Boqué i Laura Calavia. FOTO: Enrique Canovaca

Que els centres de primària, les residències o la resta de serveis sanitaris de Reus i el territori estiguin coordinats per oferir un tractament adequat a aquells pacients crònics que deixen d’estar ingressats a l’Hospital. Aquest és l’objectiu del Protocol de preparació de l’alta (PREALT), un grup de professionals que es van reunir fa unes setmanes a l’Hospital de Sant Joan de Reus, per celebrar la jornada ‘Continuïtat, Coordinació i Cronicitat’.

Llegiu-ne més...

Els jugadors del primer equip del CF Reus Deportiu passen la revisió mèdica


alt

Quatre jugadors del primer equip del CF Reus Deportiu passen aquest matí per la Unitat de Medicina de l’Esport del centre hospitalari per realitzar la revisió mèdica esportiva prèvia a l’inici de la pretemporada el proper dilluns. Concretament, durant el dia d’avui se sotmetran a les proves mèdiques Jorge Díaz, primer fixatge del conjunt roig i negre com equip de segona divisió, Ramon Folch, Ángel Martínez i Alberto Benito. Les revisions continuaran la setmana vinent fins a completar tots els components de la primera plantilla.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>