grupsagessa

L’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa millora l’assistència als malalts de cures pal·liatives


Font: Canal21Ebre

L'Hospital de la Santa Creu de Jesús ha finalitzat els treballs de millora i reorganització de diversos espais del complex assistencial, consistents en l'adequació d'una ala de la primera planta per a malalts de cures pal·liatives. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que amb la nova distribució es passa d'11 a 15 habitacions que deixen de ser dobles per passar a ser d'ús individual per tal de preservar la intimitat del pacient i dels seus acompanyants. Dins de la mateixa actuació s'ha habilitat una sala per a famílies, amb l'objectiu de millorar l'atenció i el seu confort. La 1a planta de l'Hospital queda d'aquesta manera per a malalts convalescents, subaguts i cures pal·liatives.

Llegiu-ne més...

Jornada de Portes Obertes per als nous residents a l'Hospital Sant Joan de Reus (17 març 2017)


Llegiu-ne més...

Reus: El Pacte de Ciutat per la Salut recupera el consens per consolidar un model de sanitat pública propi i de referència


alt

El Pacte de Ciutat per a la Salut s’ha signat aquest dimecres 15 de febrer a l’auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus amb el doble objectiu de recuperar el consens polític i de consolidar un model propi de sanitat pública de qualitat, de proximitat i de referència territorial. El pacte ha estat subscrit pels grups municipals que integren el govern de Reus (PdCat- CiU, ERC i ARA) així com per tres grups municipals de l’oposició C’s, PSC i PP). FIns ara, s’han adherit al pacte 27 d’entitats cíviques, socials i empresarials que contribueixen a l’impuls d’un model d’èxit que ha de bastir el futur marc sanitari.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (170215_pacte_de_ciutat_per_la_salut.pdf)Pacte de Salut[ ]2622 Kb
Llegiu-ne més...

Abans d'anar a urgències truca al 061. Per una salut millor, 061 CatSalut Respon


Llegiu-ne més...

L'Hospital Sant Joan de Reus i Lilly instal·len una zona de jocs educativa per a nens amb diabetis


La "Play Zone" crea un entorn més acollidor per als infants, fomenta hàbits saludables i ajuda a les famílies a entendre la malaltia.

Es tracta del primer hospital de Catalunya en acollir la iniciativa, que properament s'expandirà a altres centres catalans.

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>