alt

El Dr. 脪scar Ros Garrig贸s, llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en medicina interna i en planificaci贸 i disseny de centres de salut i hospitals ha assumit avui, 5 de maig de 2016 la Direcci贸 en funcions de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Durant el dia d’avui, el Dr. Ros acompanyat per l’alcalde de Reus Sr. Carles Pellicer i la presidenta del Grup Salut Reus, Sra. Noem铆 Llaurad贸, ha estat presentat als membres de la Junta Facultativa i comandaments del centre aix铆 com al comit猫 d’empresa.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Uns 150 metges especialistes en limfomes de tot l’Estat participaran els propers 22 i 23 d’abril a FiraReus en el “IX Curso GOTEL de formaci贸n en linfomas” organitzat per l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne m茅s...

alt

M茅s de 460 professionals entre pneum貌legs, metges d’atenci贸 prim脿ria, fisioterapeutes i professionals de la infermeria participaran a la XXXIV Diada Pneumol貌gica, el Congr茅s Anual de pneumologia de Catalunya, que tindr脿 lloc a FiraReus els dies 15 i 16 d’abril organitzat per l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, la Societat Catalana de Pneumolgia i l'Acad猫mia de Ci猫ncies M猫diques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

Llegiu-ne m茅s...

alt

L’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull avui dissabte, 9 d’abril la sessi贸 forana de la Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cervicofacial. El Servei d'ORL de l'Hospital,聽 dirigit per la Dra. Maria Foglia organitza aquesta sessi贸 anual, que reuneix als especialistes en otorinolaringologia de tot Catalunya en una jornada cient铆fica per tal de posar en com煤 els coneixements actuals en els diferents 脿mbits de l'especialitat.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Uns 250 professionals de tot l’Estat participen al 3r Curs de Pediatria Pr脿ctica, que t茅 lloc avui divendres, 8 d’Abril i dem脿 dissabte, 9 a FiraReus. El curs, adre莽at a pediatres, metges residents, metges de medicina familiar i comunit脿ria i diplomats universitaris d’infermeria que treballin en l’脿mbit de la pediatria o hi estiguin relacionats, analitza temes d’inter猫s impartits per ponents de primera l铆nia i tamb茅 compta amb tallers precurs amb un caire eminentment pr脿ctic.

Llegiu-ne m茅s...

alt

La Unitat d’Obesitat Greu de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha estat acreditada com a centre d’excel路l猫ncia de l’European Association For The Study of Obesity (EASO), associaci贸 europea que fomenta l’estudi de l’obesitat i aglutina les diferents societats cient铆fiques de tot Europa, que investiguen aquesta malaltia cr貌nica. L’acreditaci贸 茅s per 3 anys i per obtenir-la cal superar una avaluaci贸 molt exigent. Aquest alt grau d’exig猫ncia fa que a hores d’ara nom茅s hi hagi 5 unitats d’obesitat greu acreditades a tot l’Estat i una cinquantena a tot Europa.

Llegiu-ne m茅s...

alt

M茅s d’un centenar de persones van participar ahir a la campanya tinc sang de cuiner, una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per sensibilitzar la poblaci贸 sobre la import脿ncia de donar sang i incrementar les donacions.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Professionals del Pla d’Accions sobre Drogues i el Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus col路laboren, un any m茅s, al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC), que tindr脿 lloc a Reus entre el 9 i el 14 de mar莽. Concretament organitzen l’espai “Drugmetratges" on a partir de la projecci贸 de curts presentats al festival s’obre un f貌rum de debat amb la participaci贸 d’uns 300 estudiants d’entre els 14 i els 18 anys de diferents centres educatius de la ciutat.

Llegiu-ne m茅s...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull avui divendres, 26 de febrer el "I Curs sobre controv猫rsies en el Maneig Locoregional del C脿ncer de Mama", organitzat per professionals del mateix centre i de l’Institut d’Investigaci贸 Sanit脿ria Pere Virgili (IISPV).

Llegiu-ne m茅s...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest divendres, 12 de febrer el II Curs de Disf脿gia Orofar铆ngia. Amb un contingut eminentment cl铆nic, reuneix un centenar de professionals sanitaris dedicats o interessats en la disf脿gia orofar铆ngia: metges especialistes en otorinolaringologia, neurologia, geriatria, pneumologia, pediatria, rehabilitaci贸 o medicina interna; logopedes, dietistes-nutricionistes i infermers amb experi猫ncia o inter猫s en aquest tema.

Llegiu-ne m茅s...
Tenim 40 visitants en l铆nia