L’Escola Bressol Municipal ‘Los Catxapets’, de Vilalba dels Arcs, va iniciar aquesta setmana el projecte “jo també veremo” aquest projecte educatiu adreçat als infants de l’escola bressol i que ha comptat amb la participació de les famílies del centre, vol fomentar la relació dels infants de l’escola amb el seu entorn proper del temps de verema. Ho han fet, a partir de l’observació, l’experimentació i la manipulació mitjançant les activitats proposades a l’aula i amb la visita a la cooperativa del municipi.

Els protagonistes, aquest cop, han estat els infants i el raïm, tots dos fruits dolços després d’un bon conreu.

Llegiu-ne més...

Data: Divendres 23 d’octubre de 2015
Lloc: Pavelló Firal d’Amposta
Horari: de 9.30 a 16 h

Objectius: Oferir als usuaris dels centres socials que acullen gent gran de les Terres de l’Ebre i també de fora, l’oportunitat de participar i compartir una jornada ludicoesportiva on es promouen conjuntament les relacions socials amb l’esport.

Llegiu-ne més...

L’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus organitza, la II Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre "Càncer colorectal: què en sabem?”. Tindrà lloc el dijous 19 de novembre de 15 a 18 h i el divendres 20 de novembre de 8.15 a 18 h a l’Auditori del centre hospitalari, i està adreçada a professionals de l'àmbit sanitari i alumnes de 3r i 4t d'Infermeria.

Aquesta jornada neix amb la voluntat de donar continuïtat a la I Jornada celebrada l’any 2013 i que davant la bona resposta obtinguda per part dels professionals, volem seguir generant, compartint, intercanviant i divulgant, idees i experiències per avançar com a col·lectiu en el món de la infermeria oncològica.

Llegiu-ne més...

Font: www.diaridetarragona.com

L'innovador projecte ha permès reduir a un percentatge simbòlic aquesta mesura terapèutica, fet que ha augmentat la dignitat de l'usuari i la qualitat assistencial del centre residencial

Les butaques i els coixins especials per minimitzar les contencions, a la residència de Flix. Foto: Joan Revillas

Llegiu-ne més...

Mas Pintat va celebrar el Dia Internacional de la Família, amb una festa commemorativa oberta al públic en general, el passat divendres dia 15 de maig, dins el marc de la setmana d’activitats EN FAMÍLIA.

Organitzada pel Mas Pintat i en col·laboració amb la Xarxa d’Escoles Bressol de Reus a l’acte hi van assistir 550 persones i va comptar amb l’espectacle musical i d’animació ZUM a càrrec de la Companyia "La Tresca i la Verdesca", que amb les seves cançons i danses van fer participar al públic familiar assistent.

Llegiu-ne més...

15 alumnes de l’'IES de Flix van participar, els dies 7 i 8 de maig, en el II Campament Intergeneracional de la Residència d'’Avis del municipi per tal de conèixer el dia a dia del centre i compartir experiències amb els residents tal i com ja es va fer l’'any passat.
 
L’'objectiu d’'aquesta iniciativa conjunta del centre i l’'IES és crear un ambient de convivència entre els avis i els joves de Flix per tal de potenciar la interrelació i les experiències entre generacions.

Llegiu-ne més...

alt

El cos de la Guàrdia Urbana de Reus disposa de les primeres deu unitats de desfibril·ladors (vuit, instal·lades en cotxes patrulla i dues més a la caserna d’aquest cos) seguint d’aquesta manera la previsió d’implantació dels aparells DEA a la ciutat de Reus, pel que fa a equipaments públics municipals.

Llegiu-ne més...

alt

Fira Reus acollirà, el dies 14 i 15 de maig, la 40a Reunió anual del Grup per l'Epidemiologia i l'Enregistrament del Càncer en els Països de Llengua Llatina (GRELL), que comptarà amb la presència de 150 experts de tot Europa. El GRELL és un grup de treball que reuneix professionals dels registres de càncer i de l'epidemiologia del càncer als països de Llengua Llatina, en la seva majoria d'Europa (Bèlgica, França, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Suïssa) però també del nord d’Àfrica i de Llatinoamèrica. Aquest grup de professionals té com a objectiu millorar les condicions per a l'adequat desenvolupament d'aquestes dues disciplines que es consideren essencials per a una lluita eficaç contra un dels principals problemes sanitaris del món contemporani, el càncer.

Llegiu-ne més...

alt

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’alcalde Manel Ferré han inaugurat aquest migdia la nova Residència d’Avis d’Amposta que oferirà 160 places de residència assistida i 50 de centre de dia. Amb una inversió propera als 11 milions d’euros i gairebé 10.000 metres quadrats, l’equipament, que gestionarà Grup SAGESSA, duplica el nombre de places assistides de l’antiga Residència i Centre de Dia de la Gent Gran i permet respondre a l’augment de la demanda.

Llegiu-ne més...

alt

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir, divendres 20 de març, l’acte de lliurament dels XIX Premis Grup SAGESSA on es va atorgar 7 premis i 4 mencions honorífiques a treballs d’investigació realitzats per professionals dels diferents centres del Grup SAGESSA. En total s’hi van presentar 212 treballs bona part dels quals han estat comunicats a congressos o publicats en revistes estatals o internacionals.

Llegiu-ne més...
Tenim 35 visitants en línia