alt

Amb motiu de la celebraci贸 del Dia Mundial del C脿ncer l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, centre de refer猫ncia en oncologia per a tota la demarcaci贸, ha facilitat dades de la situaci贸 del c脿ncer a la demarcaci贸 de Tarragona en una confer猫ncia de premsa a la qual han participat la Sra. Montserrat Vilella, presidenta del Consell d’Administraci贸 de l’Hospital; el Dr. Josep Gum脿, director de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud i el Dr. Jaume Galceran, director de la Fundaci贸 Lliga per a la Investigaci贸 i prevenci贸 del C脿ncer (FUNCA). Enguany s’estima que es diagnosticaran a les comarques de Tarragona un total d’uns 4.200 nous casos de c脿ncer dels quals un 60% en homes i un 40% en dones.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Catalunya celebra del 15 al 22 de gener la Marat贸 de Donants de Sang 2.0 per recuperar les reserves despr茅s de Festes

Llegiu-ne m茅s...

alt

A dos quarts d’una de la matinada ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Ariadna el primer nad贸 del 2016 a Reus i a la demarcaci贸 de Tarragona. De part normal ha pesat 3,700 Kg, fa 49 cm i tant la mare com la nena es troben perfectament. L’Ariadna 茅s el segon fill de la Mabel i l'Albert, ve茂ns de Reus. Els pares, la nena i el seu germ脿 Biel de 3 anys han rebut la visita de Montserrat Vilella, regidora i presidenta del Grup Salut Reus.

Llegiu-ne m茅s...

alt

El delegat del govern a Tarragona, Quim Nin, acompanyat pel gerent de la regi贸 sanit脿ria Camp de Tarragona, Josep Mercad茅, la presidenta de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Montserrat Vilella, el president de la Lliga Contra el C脿ncer, Joan Borr脿s i el director de la Fundaci贸 Lliga per a la Investigaci贸 i la Prevenci贸 del C脿ncer (FUNCA), Jaume Galceran, han presentat avui la implantaci贸 del programa de detecci贸 preco莽 de c脿ncer de c貌lon a les comarques del Baix Camp i Priorat.

Llegiu-ne m茅s...

L’1 de desembre se celebra #GivingTuesday, un moviment global que promou el voluntariat i les donacions a projectes molt diversos. El Banc de Sang s’uneix al #GivingTuesday amb un repte que pretén aconseguir que 1.000 persones donin sang per primer cop.
(No cal que els 1.000 nous donants donin sang l’1 de desembre. Es tracta d’aconseguir el contacte de nous donants i citar-los perquè vinguin quan millor els vagi.)
APUNTA’T!


Els dies 20 i 21 de novembre es va celebrar el IV Curs d’Infermeria Quirúrgica de les Terres de l’Ebre, al centre cívic de Ferreries de Tortosa, i els centres del Grup SAGESSA van destacar obtenint quatre premis:
- Cesària Humanitzada. Clínica Terres de l’Ebre. Millor comunicació.
- Accés venòs ecogiat. Hospital Comarcal Mora d’Ebre. Millor Comunicació.
- Instrumentació d’infermeria en l’artroscòpia de maluc. Hospital Comarcal d’Amposta. Millor Pòster.
- Comunicació de qualitat en els canvis de torn d’infermeria: Instrument d’excel·lència infermera. Clínica Terres de l’Ebre. Millor Pòster.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Uns 200 professionals, entre diplomats d’infermeria, t猫cnics auxiliars en cures d’infermeria, t猫cnics especialistes de farm脿cia i t猫cnics especialistes en radioter脿pia participaran en la II Jornada d’Infermeria Oncol貌gica de Tarragona i Terres de l’Ebre, que tindr脿 lloc els dies聽 19聽 i 20 de novembre a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne m茅s...

alt

El treball conjunt entre l’Hospital de la Santa Creu, la Cl铆nica Terres de l’Ebre i l’Ag猫ncia de Salut P煤blica de Catalunya, dins del PAAS (Pla Integral per a la promoci贸 de la salut mitjan莽ant l’activitat f铆sica i l’alimentaci贸 saludable), ha fet possible assolir aquesta acreditaci贸 de qualitat.

Llegiu-ne m茅s...

alt

Una cinquantena d’infants, d’entre 5 i 12 anys, inclosos en el projecte DECOPIN (detecci贸 preco莽 de la hipercolesterol猫mia familiar en la poblaci贸 infantil), participaran als tallers d’h脿bits cardiosaludables, que ha dissenyat i organitzat la Unitat de Medicina Vascular i Metabolisme de l’Hospital Universitari Sant Joan.

Llegiu-ne m茅s...

alt

L’Hospital de M贸ra d’Ebre va rebre ahir dijous, 12 de novembre la visita d’un laboratori m貌bil on l’equip de traumat貌legs del centre va poder realitzar t猫cniques artrosc貌piques de reconstrucci贸 de les articulacions de maluc, genoll, colze i turmell aix铆 com de cirurgia de m脿 i peu.

Llegiu-ne m茅s...

P脿gina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Seg眉ent > Final >>
Tenim 53 visitants en l铆nia