provigil online pharmacybuy no prescriptionbuy xanax online without prescriptionvalium online no prescriptionvalium for saletramadol online without prescriptionambien online no prescriptionbuy xanax online no prescriptionbuy valium without prescriptionvalium for salebuy online without prescriptionvalium online without prescriptionbuy tramadol online no prescriptionbuy ambien online without prescriptiontramadol for sale

El médico Guillermo Cañardo ha realizado rescates en Lesbos y a bordo del velero Astral. FOTO: ARIS MESSINIS/ PROACTIVA OPEN ARMS

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, va acollir aquest dilluns 28 de novembre, a la seva seu central de Reus-Tecnoparc, una jornada que va versar sobre la prevenció dels trastorns de la veu en el col·lectiu de docents.

Organitzada conjuntament amb Fundació per a l'Acció Educativa, adscrita aL Grup SAGESSA, l'acte va ser promogut per l'oficina sectorial d'educació d'Activa Mútua.

Llegiu-ne més...

Font: www.diaridetarragona.com

FOTO: PEP GARCIAVoluntaris de Creu Roja, personal d'ambulàncies i familiars col·laboraran en el trasllat dels vuitanta residents

Llegiu-ne més...

'A l'Astral hem rescatat nadons encara amb el cordó umbilical'

Font: www.diaridetarragona.com

El médico Guillermo Cañardo ha realizado rescates en Lesbos y a bordo del velero Astral. FOTO: ARIS MESSINIS/ PROACTIVA OPEN ARMS

Guillermo Cañardo, metge del SEM i l'helicòpter de Móra d'Ebre passa 75 dies a bord del veler de rescat Astral

Llegiu-ne més...

Segons l'última enquesta de satisfacció del CatSalut a 56 centres sanitaris de Catalunya

Font: www.tortosa.cat

El servei d'urgències hospitalàries de la Clínica Terres de l'Ebre (CTE), de la qual és titular l'Ajuntament de Tortosa, és el més ben valorat pels seus usuaris en relació al conjunt de centres sanitaris del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i ocupa el 5è lloc en el rànquing de Catalunya, d'acord amb l'última enquesta realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) per conèixer la satisfacció dels usuaris de l'atenció urgent hospitalària en els 56 centres sanitaris que presten servei als assegurats del CatSalut.

Llegiu-ne més...

Font: www.revistacambrils.comDescobriment del bust d'Antoni de Gimbernat al vestíbul de l'Hospital Lleuger

Just cent anys després de l’homenatge que la comunitat mèdica va retre al cirurgià cambrilenc Antoni de Gimbernat i Arbós (1734-1816) a la seva població natal, en motiu del primer centenari de la seva mort, aquest passat dissabte va tenir lloc una jornada organitzada per l’Ajuntament de Cambrils per recordar, novament, la figura del metge dos-cents anys després de la seva mort el 17 de novembre de 1816 a Madrid.

Llegiu-ne més...

El proper dia 27 de novembre de 2016 a les 10.30 h a Castellvell del Camp, la Llar d’Infants Municipal (LLIM) Els Eixerits en col·laboració amb la colla ciclista i l’Ajuntament del municipi duran a terme una bicicletada popular per tal de promoure el projecte “Els hàbits saludables a la primera infància” i recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any recaptarà els donatius per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La LLIM Els Eixerits, durant el mes de novembre, ha treballat dins de la seva programació els hàbits saludables amb la participació familiar.
 

Llegiu-ne més...

Font: premsa.gencat.catEl conseller de Salut, Antoni Comín, en la seva visita a l'Hospital Sant Joan de Reus

El conseller de Salut, Antoni Comín, visita l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i assegura que el treball conjunt entre el Govern de la Generalitat i l'Ajuntament del municipi han evitat mals majors pel que fa a la situació financera del centre. També ha fet una crida a mirar el passat del complex "amb orgull perquè aquest hospital és un exemple sobre com ha de ser la qualitat de la nostra xarxa", i el seu futur amb "optimisme".

Llegiu-ne més...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull avui divendres 4 de novembre el XXIV Congrés del Grup Oncològic Català Occità (GOCO), que aplega professionals en l’àmbit de l'Oncologia Radioteràpica del Sud de França (regions del Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus) i de tot Catalunya. Hi participen més de 250 especialistes en oncologia radioteràpica, radiofísica hospitalària i infermers i tècnics superiors de radioteràpia, en la vint-i-quatrena edició d’aquest congrés d’àmbit europeu. La inauguració ha comptat amb la presència de Noemí Llauradó, regidora de Salut i presidenta de l’Hospital i del Dr. Jordi Craven, president del GOCO.

Llegiu-ne més...

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha distribuït al voltant d’1.200.000 dosis de vacunes per tal d’immunitzar els grups de població que es consideren prioritaris. Es recomana vacunar-se entre els mesos d’octubre i desembre. Cal recordar que cada any el virus de la grip canvia i que, per tant, cal tornar-se a vacunar de nou.

Qui s’ha de vacunar?

  • Persones de seixanta anys o més
  • Dones embarassades
  • Persones amb malalties cròniques
  • Persones amb obesitat mòrbida
  • Professionals de la salut
  • Persones de centres per a la gent gran o altres institucions tancades
  • Cuidadors de persones que pertanyen a qualsevol dels col·lectius esmentats o que hi estan en contacte

 

Llegiu-ne més...
Tenim 74 visitants en línia