FONT: Canal Reus TV

La direcció la marquen aquestes tres persones que, altruistament, s'han decidit per donar sang a l'Hospital Sant Joan. Tots els seus motius, novells en la donació o uns experts. Sigui com sigui, allò important es manté intacte: la sang.

Llegiu-ne més...

FONT: Canal Camp Notícies

Un brot de grip ha posat en alerta els hospitals de Catalunya, després d’uns dies de tenir les sales d’espera saturades per pacients. Els centres mèdics han detectat un repunt d’aquest virus, que ha col·lapsat els recursos dels que disposen. Així doncs, els Centre d’Atenció Primària i els hospitals han iniciat una campanya de recomanacions per als pacients amb grip i les persones que hi conviuen.

Llegiu-ne més...

alt

A dos quarts de quatre de la tarda ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Alan el primer nadó del 2017 a Reus. De part normal ha pesat 3,690 Kg, fa 50 cm i tant la mare com el nen es troben perfectament.

Llegiu-ne més...

El médico Guillermo Cañardo ha realizado rescates en Lesbos y a bordo del velero Astral. FOTO: ARIS MESSINIS/ PROACTIVA OPEN ARMS

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, va acollir aquest dilluns 28 de novembre, a la seva seu central de Reus-Tecnoparc, una jornada que va versar sobre la prevenció dels trastorns de la veu en el col·lectiu de docents.

Organitzada conjuntament amb Fundació per a l'Acció Educativa, adscrita aL Grup SAGESSA, l'acte va ser promogut per l'oficina sectorial d'educació d'Activa Mútua.

Llegiu-ne més...

Font: www.diaridetarragona.com

FOTO: PEP GARCIAVoluntaris de Creu Roja, personal d'ambulàncies i familiars col·laboraran en el trasllat dels vuitanta residents

Llegiu-ne més...

'A l'Astral hem rescatat nadons encara amb el cordó umbilical'

Font: www.diaridetarragona.com

El médico Guillermo Cañardo ha realizado rescates en Lesbos y a bordo del velero Astral. FOTO: ARIS MESSINIS/ PROACTIVA OPEN ARMS

Guillermo Cañardo, metge del SEM i l'helicòpter de Móra d'Ebre passa 75 dies a bord del veler de rescat Astral

Llegiu-ne més...

Segons l'última enquesta de satisfacció del CatSalut a 56 centres sanitaris de Catalunya

Font: www.tortosa.cat

El servei d'urgències hospitalàries de la Clínica Terres de l'Ebre (CTE), de la qual és titular l'Ajuntament de Tortosa, és el més ben valorat pels seus usuaris en relació al conjunt de centres sanitaris del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i ocupa el 5è lloc en el rànquing de Catalunya, d'acord amb l'última enquesta realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) per conèixer la satisfacció dels usuaris de l'atenció urgent hospitalària en els 56 centres sanitaris que presten servei als assegurats del CatSalut.

Llegiu-ne més...

Font: www.revistacambrils.comDescobriment del bust d'Antoni de Gimbernat al vestíbul de l'Hospital Lleuger

Just cent anys després de l’homenatge que la comunitat mèdica va retre al cirurgià cambrilenc Antoni de Gimbernat i Arbós (1734-1816) a la seva població natal, en motiu del primer centenari de la seva mort, aquest passat dissabte va tenir lloc una jornada organitzada per l’Ajuntament de Cambrils per recordar, novament, la figura del metge dos-cents anys després de la seva mort el 17 de novembre de 1816 a Madrid.

Llegiu-ne més...

El proper dia 27 de novembre de 2016 a les 10.30 h a Castellvell del Camp, la Llar d’Infants Municipal (LLIM) Els Eixerits en col·laboració amb la colla ciclista i l’Ajuntament del municipi duran a terme una bicicletada popular per tal de promoure el projecte “Els hàbits saludables a la primera infància” i recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any recaptarà els donatius per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La LLIM Els Eixerits, durant el mes de novembre, ha treballat dins de la seva programació els hàbits saludables amb la participació familiar.
 

Llegiu-ne més...
Tenim 92 visitants en línia