Calendari: de l’1 d’octubre de 2014 al 27 de maig de 2015
Horari: dimecres, de 13.30 a 15.00 h
Lloc: Aula 12 de l’aulari docent. Planta Baixa (color vermell) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
Adreçat a: Llicenciats en Medicina i Cirurgia en exercici, diplomats universitaris d’infermeria i professionals actius en l’àmbit de la salut dels infants, tant especialitzada com primària.
 

Objectius generals del curs:

  • Crear un marc de reflexió i debat vers l’actuació davant diferents patologies de la infància.
  • Conèixer els principals avenços científics en les diferents subespecialitats pediàtriques.
  • Conèixer els aspectes de la malaltia en la infància i l’adolescència i els mètodes d’avaluació i control.
  • Potenciar la integració assistencial pediàtrica internivells.

Llegiu-ne més...

altPlaces esgotades.

Avís Important: Canvi de sala a l'Aula 12

Dies: De l'1 d'octubre al 5 de novembre de 2014
Horari: de 13.30 a 15 h
Lloc: Aula 12 de l’aulari docent. Planta Baixa (color vermell) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
Destinataris: Metges/esses i DUI de l’atenció primària de salut
Objectiu: Millorar el maneig diagnòstic i terapèutic del pacient amb malaltia crònica avançada.
Inscripcions: La inscripció serà gratuïta. Cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant el nom i cognom, DNI, lloc de treball i empresa.

altActualització, generalitats del tractament i paper de la radioteràpia

Dia: Dijous 23 d'octubre de 2014
Horari: de 8.30 a 16 h
Lloc: Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Objectiu general: Proporcionar als participants els coneixements sobre el càncer de pell no melanòmic i els seus possibles tractaments

Dirigit a: Professionals implicats en el tractament dels pacients amb neoplàsies cutànies: personal mèdic especialista en dermatologia, oncologia radioteràpica, oncologia mèdica, anatomia patològica, medicina familiar i comunitària; residents MIR; DUI; personal tècnic especialista en radioteràpia, i estudiants de medicina, d’infermeria i de radioteràpia.

Llegiu-ne més...

alt

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, han realitzat, aquest dilluns 14 de juliol, l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova residència d’avis d’Amposta, un acte institucional que simbolitza l’inici de la construcció d’un equipament que ha de millorar la capacitat i funcionalitat de l’actual residència. El centre disposarà, en una primera fase, de 160 places de residència i 50 de centre de dia.

Llegiu-ne més...

alt

Un grup d’onze nedadors de la demarcació de Tarragona, de diferents clubs esportius, s’ha marcat com a fita el I Creuament del Golf de Sant Jordi nedant per al pròxim 6 de juliol sota el lema “El gran repte per seguir lluitant”. Aquest repte ha estat associat a la recaptació de fons per a la investigació oncològica del territori, en concret per al projecte “Càncer de mama hereditari a la demarcació de Tarragona” que realitzen investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, professionals de l’oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i col·laboradors d’universitats de Londres.

Llegiu-ne més...

alt

Els serveis de Pneumologia dels hospitals Sant Joan de Reus (HSJR), Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), en col·laboració amb els serveis d'Anestesiologia i d'Anatomia Patològica de l’HSJR, han posat en marxa la tècnica de l'ecobroncoscòpia (EBUS). Aquesta prova es realitza a Reus per a pacients derivats de qualsevol dels hospitals de la província. Ja s’han atès els primers 39 casos amb bons resultats.

Llegiu-ne més...

alt

Una trobada festiva amb més de 500 assistents ha posat punt i final al curs de les sis escoles bressol municipals de Reus celebrat aquesta tarda a la Palma. Els més petits han gaudit de valent amb la presència dels gegants de Reus, que no han parat de ballar durant les més de dues hores que ha durat l'acte en què també s'ha servit un berenar amb coca de xocolata.

Llegiu-ne més...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha celebrat avui, 23 de maig de 2014, l’acte d’acollida i comiat dels metges residents. La ceromònia s’ha iniciat amb la conferència “La formació d’especialistes: passat, present i futur” a càrrec del Dr. Manuel Trias, director del servei de Cirurgia de l’Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau i catedràtic de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment, ha tingut lloc l’acollida als nous residents i el comiat als nous especialistes amb el lliurament de diplomes, certificats i obsequi.
Enguany s’incorporen 15 nous residents procedents de les universitats de Tarragona, Lleida, Barcelona, Navarra, Saragossa, Valladolid, Alacant i València. Cal destacar que 4 dels residents provenen de la Universitat Rovira i Virgili.

Llegiu-ne més...
Tenim 8 visitants en línia

Els nostres centres

Els centres del Grup Sagessa
estan agrupats en 3 àrees:
 
Salut    Social    Educativa

Xarxa assistencial

Comarques Grup Sagessa
 
ComarquesComarca de Montsià Comarca del Baix Ebre Comarca de la Terra Alta Comarca de la Ribera d'Ebre Comarca del Priorat Comarca del Baix Camp
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner