alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull aquest divendres, 12 de febrer el II Curs de Disfàgia Orofaríngia. Amb un contingut eminentment clínic, reuneix un centenar de professionals sanitaris dedicats o interessats en la disfàgia orofaríngia: metges especialistes en otorinolaringologia, neurologia, geriatria, pneumologia, pediatria, rehabilitació o medicina interna; logopedes, dietistes-nutricionistes i infermers amb experiència o interès en aquest tema.

Llegiu-ne més...

alt

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, centre de referència en oncologia per a tota la demarcació, ha facilitat dades de la situació del càncer a la demarcació de Tarragona en una conferència de premsa a la qual han participat la Sra. Montserrat Vilella, presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital; el Dr. Josep Gumà, director de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud i el Dr. Jaume Galceran, director de la Fundació Lliga per a la Investigació i prevenció del Càncer (FUNCA). Enguany s’estima que es diagnosticaran a les comarques de Tarragona un total d’uns 4.200 nous casos de càncer dels quals un 60% en homes i un 40% en dones.

Llegiu-ne més...

alt

Catalunya celebra del 15 al 22 de gener la Marató de Donants de Sang 2.0 per recuperar les reserves després de Festes

Llegiu-ne més...

alt

A dos quarts d’una de la matinada ha nascut, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Ariadna el primer nadó del 2016 a Reus i a la demarcació de Tarragona. De part normal ha pesat 3,700 Kg, fa 49 cm i tant la mare com la nena es troben perfectament. L’Ariadna és el segon fill de la Mabel i l'Albert, veïns de Reus. Els pares, la nena i el seu germà Biel de 3 anys han rebut la visita de Montserrat Vilella, regidora i presidenta del Grup Salut Reus.

Llegiu-ne més...

alt

El delegat del govern a Tarragona, Quim Nin, acompanyat pel gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, la presidenta de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Montserrat Vilella, el president de la Lliga Contra el Càncer, Joan Borràs i el director de la Fundació Lliga per a la Investigació i la Prevenció del Càncer (FUNCA), Jaume Galceran, han presentat avui la implantació del programa de detecció precoç de càncer de còlon a les comarques del Baix Camp i Priorat.

Llegiu-ne més...

L’1 de desembre se celebra #GivingTuesday, un moviment global que promou el voluntariat i les donacions a projectes molt diversos. El Banc de Sang s’uneix al #GivingTuesday amb un repte que pretén aconseguir que 1.000 persones donin sang per primer cop.
(No cal que els 1.000 nous donants donin sang l’1 de desembre. Es tracta d’aconseguir el contacte de nous donants i citar-los perquè vinguin quan millor els vagi.)
APUNTA’T!


Els dies 20 i 21 de novembre es va celebrar el IV Curs d’Infermeria Quirúrgica de les Terres de l’Ebre, al centre cívic de Ferreries de Tortosa, i els centres del Grup SAGESSA van destacar obtenint quatre premis:
- Cesària Humanitzada. Clínica Terres de l’Ebre. Millor comunicació.
- Accés venòs ecogiat. Hospital Comarcal Mora d’Ebre. Millor Comunicació.
- Instrumentació d’infermeria en l’artroscòpia de maluc. Hospital Comarcal d’Amposta. Millor Pòster.
- Comunicació de qualitat en els canvis de torn d’infermeria: Instrument d’excel·lència infermera. Clínica Terres de l’Ebre. Millor Pòster.

Llegiu-ne més...

alt

Uns 200 professionals, entre diplomats d’infermeria, tècnics auxiliars en cures d’infermeria, tècnics especialistes de farmàcia i tècnics especialistes en radioteràpia participaran en la II Jornada d’Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l’Ebre, que tindrà lloc els dies  19  i 20 de novembre a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne més...

alt

El treball conjunt entre l’Hospital de la Santa Creu, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, dins del PAAS (Pla Integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable), ha fet possible assolir aquesta acreditació de qualitat.

Llegiu-ne més...

alt

Una cinquantena d’infants, d’entre 5 i 12 anys, inclosos en el projecte DECOPIN (detecció precoç de la hipercolesterolèmia familiar en la població infantil), participaran als tallers d’hàbits cardiosaludables, que ha dissenyat i organitzat la Unitat de Medicina Vascular i Metabolisme de l’Hospital Universitari Sant Joan.

Llegiu-ne més...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>
Tenim 21 visitants en línia