alt

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut en col·laboració amb Reus Transport i el Grup Salut Reus impulsa la campanya "Salvem vides!" adreçada a informar la població de la importància d’una intervenció immediata en cas de presenciar una aturada cardíaca fora de l'àmbit hospitalari. Concretament, quatre busos de l’empresa municipal Reus Transport lluiran aquesta campanya en la que s’informa dels dos passos fonamentals a tenir en compte: trucar al 112 i iniciar les maniobres de ressuscitació.

Llegiu-ne més...

L’escola Bressol ‘l’Auberge’, de Benissanet va presentar, l’1 d’abril, “MUSFLOKMON: La música, una porta oberta al món” un projecte educatiu que impulsa Grup SAGESSA des de la Fundació per a l’Acció Educativa, adjudicatària de la gestió del centre educatiu, amb col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. L’acte, destinat als pares, mares i personal educador dels infants va ser presentat per la Sra. Joana Pujol, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Benissanet.

Llegiu-ne més...

alt

Els infants de la llar d'infants els Eixerits de Castellvell del Camp pinten l'Hèctor

Llegim amb l’Hèctor. Programa pensat per a la promoció, des de l’escola bressol, de la importància de la lectura compartida en família des dels primers mesos de vida: llegir amb els fills i filles com una oportunitat d’enfortir llur relació, a través dels contes, jocs de falda..., i en definitiva potenciar l’hàbit de la lectura.

Tot a través de l’intercanvi dels contes, la qual cosa possibilita donar-los una segona vida, l’oportunitat d'ésser llegits per altres famílies, amb el foment de la sostenibilitat ambiental, del consum més racional i l’estalvi econòmic, valors que en el moment actual creiem important fomentar.

Llegiu-ne més...

alt

Les donacions que es van realitzar al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus l’any passat van sumar un total de 2.284 actuacions, una xifra que supera en un 6,6 per cent la de l’any anterior -el 2012-,  quan van ser de 2.143. Aquestes donacions són valorades de manera molt positiva per les diferents parts implicades, més encara després de l’èxit d’iniciatives com la primera Marató de Sang 2.0 de Catalunya realitzada al Banc de Sang de l’Hospital al gener i que va aconseguir 193 donacions en només tres dies, el nombre de donacions que s’aconsegueix de mitjana durant un mes. Aquestes dades les han donat a conèixer, en roda de premsa, la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i el Dr. Enric Contreras, director del Ban de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Llegiu-ne més...

alt

Un total de 35 professionals del sector farmacèutic han visitat les instal·lacions de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per tal de conèixer de prop el sistema que s’utilitza al nostre centre sanitari per tal de dispensar el gruix de medicaments als pacients. Els tècnics participen en el Congrés de Farmàcia Hospitalària que aquests dies se celebra a la ciutat de Barcelona i procedeixen de diversos països com ara Singapur, Polònia, República Txeca, Aràbia Saudí, Emirats Àrabs, Kuwait, Holanda, Bèlgica i Anglaterra.

Llegiu-ne més...

alt

El Comitè Organitzador del Mundial de Patinatge Artístic Reus 2014 va realitzar dimarts, 11 de març, una visita a l’Hospital Universitari Sant Joan per tal de conèixer -in situ- les instal·lacions d’aquest equipament sanitari.

Una trobada en la que hi van prendre part, entre altres, la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus; la Sra. Anna Figuera, directora d’Infermeria del centre i la Sra. Carme Casajuana, coordinadora del Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació del centre. I per part del citat Comitè,  el Sr. Sebastià Domènech, regidor d’Esports del consistori reusenc; el Sr. Carmelo Paniagua, president de la Federación Española de Patinaje i el Sr. Carlos Gascón, sostdirector general d’Alta Competició del Consejo Superior de Deportes.

Llegiu-ne més...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Fresenius Medical Care Services Catalunya han signat un acord d’intencions per promoure l’atenció integral a pacients amb malaltia renal crònica a l’àrea del Baix Camp, que contempla el trasllat del Centre d’Hemodiàlisi de Reus, situat a l’Avinguda dels Països Catalans, a les instal·lacions de l’Hospital. La signatura d’aquest acord ha anat a càrrec de la Sra. Teresa Gomis, presidenta del Grup Salut Reus i el Sr. Carles Merino, gerent de la Regió Mediterrània de Fresenius i responsable del Centre d'Hemodiàlisi de Reus, i estableix que en el termini de 6 mesos s’ha de presentar un projecte d’atenció integral als malalts amb malaltia renal crònica. A la signatura del conveni també van ser-hi presents el Sr. Armin Kardh, director general de Fresenius i el Dr. Jordi Colomer, director general del Grup SAGESSA.

Llegiu-ne més...

El Dr. Jordi Colomer i Mascaró, llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu i doctor en Medicina ha assumit avui, dimarts, 25 de febrer, la Direcció general de GINSA AIE i de les entitats gestionades pel Grup SAGESSA (Direcció general del Grup SAGESSA). Durant el matí, el Dr. Colomer, acompanyat per l’alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer i la presidenta del Grup Salut Reus, Sra. Teresa Gomis, ha fet diverses reunions de presentació amb els directius del Grup, els caps de servei i comandaments de l’Hospital i de la resta de centres i serveis del Grup Salut Reus i, també, amb el comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan. En els propers dies té previst presentar-se als professionals de la resta de centres del Grup. El Dr. Colomer ha explicat que assumeix la Direcció general del Grup amb voluntat “d’ajudar a la institució a donar resposta als nous reptes assistencials que té la societat i fer-ho amb transparència econòmica i clínica”.

Llegiu-ne més...

En l’enquesta que el CatSalut fa anualment entre els hospitals de Catalunya, la Clínica Terres de l’Ebre (CTE) ha quedat més ben posicionada que la mitjana dels centres catalans en tots i cadascun dels 31 ítems valorats pels usuaris. Aquests ítems inclouen comoditat i condicions, temps d’espera i de visita, tracte personal dels professionals, informació rebuda pels usuaris i els familiars, intimitat, organització i resolució del problema.

Llegiu-ne més...

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus fa donació de material de l’antic hospital, llits elèctrics, llits articulats, matalassos d’escuma..., al Banc d’Ajudes Tècniques (BAT) de l’Ajuntament de Reus. Amb aquesta donació el BAT iniciarà la seva activitat amb l’objectiu que unes 200 persones es puguin beneficiar enguany d’aquest nou servei, que l’Ajuntament ofereix, des d’aquest mes de gener, a través de la Fundació Pere Mata. La selecció de les persones que es poden beneficiar del servei és competència de l’Àrea de Benestar Social, la qual treballarà en xarxa amb els serveis sanitaris i sociosanitaris de la ciutat, per tal d’establir un circuit amb l’objectiu que totes les persones usuàries d’aquests centres que necessitin ajudes tècniques se’n puguin beneficiar.

Llegiu-ne més...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>
Tenim 39 visitants en línia

Els nostres centres

Els centres del Grup Sagessa
estan agrupats en 3 àrees:
 
Salut    Social    Educativa

Xarxa assistencial

Comarques Grup Sagessa
 
ComarquesComarca de Montsià Comarca del Baix Ebre Comarca de la Terra Alta Comarca de la Ribera d'Ebre Comarca del Priorat Comarca del Baix Camp
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner