Font: canalcamp.xiptv.cat

Amb només una setmana després del seu concert a la Selva del Camp, el Quartet Versus ha tornat a fer parada al poble. Els músics aquest cop ofert el seu repertori de cambra pels residents del Vilar, dins el Projecte Simpàtic, una iniciativa que busca acostar la música a col·legis, residències i entitats i d’aquesta manera incentivar el gust per la música clàssica.

Llegiu-ne més...

alt

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre en col·laboració amb la regidoria de Salut de l’Ajuntament i seguint les recomanacions del Consell Català de Ressuscitació, va organitzar ahir dilluns 17 d’octubre, un taller adreçat als infants amb motiu del Diari Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca 2016.

Llegiu-ne més...

alt

Catorze alumnes del postgrau “LA(H)B. Laboratori d’Arquitectura Hospitalària a Barcelona: L’arquitectura de l’Hospital del segle XXI” dirigit per l’arquitecte Mario Corea i acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, van visitar divendres l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Llegiu-ne més...

Font: www.revistacambrils.com

El punt d'atenció estarà ubicat a l'Ateneu Juvenil

Els joves cambrilencs ja poden accedir al nou Punt de Salut Jove que es posa en marxa des de l’Ateneu Juvenil. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre el departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger de Cambrils.

Llegiu-ne més...

Més de 300 avis de 26 centres residencials, centres de dia i SAIARS (serveis d'atenció integral a la gent gran en l'àmbit rural) van als XV Ampostalímpics -Jornades Esportives de la Gent Gran, que van tenir lloc ahir dijous, 13 d’octubre al pavelló Firal d’Amposta.

Llegiu-ne més...

alt

Més de 300 avis de 26 centres residencials, centres de dia i SAIARS (serveis d'atenció integral a la gent gran en l'àmbit rural) participaran als XV Ampostalímpics -Jornades Esportives de la Gent Gran, que tindran lloc el proper dijous, 13 d’octubre al pavelló Firal d’Amposta.

Llegiu-ne més...

alt

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha dut a terme aquest matí un simulacre d’incendi i evacuació amb la participació de diverses dotacions de bombers, cossos de seguretat i protecció civil, així com d’un grup d’estudiants de medicina, que s’han posat a la pell dels pacients.

Llegiu-ne més...

alt

Més de 150 professionals de Catalunya, Andorra, Navarra, l’Aragó i les Illes Balears participaran divendres, 7 d‘octubre a les XXII Jornades de Prevenció de Riscos Laborals en l’Àmbit Sanitari, que tindran lloc a l’auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. En aquesta ocasió s’ha escollit com a tema monogràfic els riscos als treballadors sanitaris per la manipulació i aplicació de fàrmacs perillosos.

Llegiu-ne més...

Font: canalcamp.xiptv.cat

La Residència el Vilar torna a bufar les espelmes per commemorar que fa 13 anys que va obrir les seves portes. Un aniversari que celebren amb una setmana plena d’activitats. Les propostes pels residents s’iniciaven el dia de la diada, amb un deliciós berenar preparat per l’equip del centre, i seguien els dies posteriors amb les Olimpíades de la residència.

Llegiu-ne més...

Com podem cuinar un àpat equilibrat, saludable i que ens ajudi a perdre pes? En aquests vídeos, des de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica, us ensenyem diferents receptes que poden servir per introduir-les dins la nostra dieta hipocalòrica de cada dia.

Llegiu-ne més...
Tenim 20 visitants en línia