Inici Noticíes Notícies Bicicletada popular a Castellvell del Camp per a La Marató de TV3

Bicicletada popular a Castellvell del Camp per a La Marató de TV3


El proper dia 27 de novembre de 2016 a les 10.30 h a Castellvell del Camp, la Llar d’Infants Municipal (LLIM) Els Eixerits en col·laboració amb la colla ciclista i l’Ajuntament del municipi duran a terme una bicicletada popular per tal de promoure el projecte “Els hàbits saludables a la primera infància” i recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any recaptarà els donatius per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La LLIM Els Eixerits, durant el mes de novembre, ha treballat dins de la seva programació els hàbits saludables amb la participació familiar.
 

El projecte “Els hàbits saludables a la primera infància”, respon a la idea de treballar activitats de la vida quotidiana ja que formen part de l’eix central de l’ambient educatiu i promou el desenvolupament de les capacitats dels infants, a la vegada que genera curiositat per aprendre a través d’experiències vivencials.

Algunes de les accions del projecte són: informació en consells pràctics de salut; un esmorzar saludable amb vitamina C; construeix un centre d’interès “I health” jo faig salut; la mateixa bicicletada popular, i el dia 30 de novembre a les 17.15 a la LLIM Els Eixerits la xerrada “la salut a la primera infància”, a càrrec del Departament de Coordinació de la Unitat de Vigilància de la Salut de Grup SAGESSA i el coordinador clínic del Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El dia 27 de novembre, es promou aquesta iniciativa amb un mocador vermell, amb l’eslògan “JO FAIG SALUT, JO FAIG LA MARATÓ”, el qual es lliurarà als participants un cop s’hagi fet el donatiu. La bicicletada recorrerà els camins del terme municipal amb dos itineraris de dificultat baixa, un de 4.7 km i un altre de 9.5 km, aquests recorreguts finalitzaran amb un esmorzar saludable.
 
Per inscriure-us a la bicicletada del dia 27 de novembre o fer el donatiu per a la Marató de TV3 heu de passar per la Fundació per a l’Acció Educativa, la Llar d’Infants els Eixerits, l’Ajuntament de Castellvell o l’Escola Santa Anna.
 
Consulteu els vídeos dels consells pràctics de salut:

 

Reus, 18 de novembre de 2016