Inici Els centres Àrea Educativa

Àrea EDUCATIVA

L’Àrea Educativa del Grup SAGESSA gestiona i coordina els centres educatius del primer cicle d'educació infantil i altres serveis relacionats, des de l'eix de programes transversals municipals d'infància i famílies.

L'Àrea Educativa del Grup SAGESSA pretén donar un servei als municipis des de l'inici de la creació dels centres i programes educatius, oferint assessorament relatiu a la preparació de l'avantprojecte, a l'elaboració de la proposta organitzativa i funcional, a la gestió externa i a tots aquells serveis que des de les entitats locals es considerin importants per a la gestió externa i el bon funcionament dels serveis educatius.

L'objectiu de l'àrea és fer la gestió i coordinació en aquests àmbits garantint la qualitat del servei, donant una resposta a les necessitats dels diferents municipis a l'empara de la normativa vigent, pel qual es regulen el primer cicle de l'educació infantil i els requisits dels centres.

D'aquesta manera es vol donar una resposta àgil i d'anticipació als reptes educatius que es plantegen en el nostre entorn garantint un servei de gestió punter i de qualitat.

Centres:


Anar al web de l'Àrea Educativa

Fundació per a l'acció EDUCATIVA

 

Els nostres centres

Els centres del Grup SAGESSA
estan agrupats en 3 àrees:
 
Salut    Social    Educativa

Xarxa assistencial

Comarques Grup SAGESSA
 
ComarquesComarca de Montsià Comarca del Baix Ebre Comarca de la Terra Alta Comarca de la Ribera d'Ebre Comarca del Priorat Comarca del Baix Camp