provigil online pharmacybuy no prescriptionbuy xanax online without prescriptionvalium online no prescriptionvalium for saletramadol online without prescriptionambien online no prescriptionbuy xanax online no prescriptionbuy valium without prescriptionvalium for salebuy online without prescriptionvalium online without prescriptionbuy tramadol online no prescriptionbuy ambien online without prescriptiontramadol for sale

Monogràfic: Patologia respiratòria a les urgències pediàtriques


L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus organitza, el dijous 2 de febrer de 16:00 a 20:00, un monogràfic de patologia respiratòria a les urgències pediàtriques, amb l'objectiu de posar en comú les pautes d'actuació davant de la patologia respiratòria més freqüent al territori.
El curs està adreçat a pediatres, metges de família i metges que treballen en l'àmbit de les urgències hospitalàries i ambulatòries i tracten amb nens. Així mateix, es considera d'interès general per a les infermeres dels mateixos serveis.

El monogràfic està coordinat pel Dr. J. M. Barroso i la inscripció és gratuïta.

Inscripcions: envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom, el centre de treball i la categoria professional.

Per a més informació descarregueu el díptic adjunt.
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (diptic_curs_urg_A5.pdf)diptic_curs_urg_A5.pdf[Descarregar d]583 Kb