provigil online pharmacybuy no prescriptionbuy xanax online without prescriptionvalium online no prescriptionvalium for saletramadol online without prescriptionambien online no prescriptionbuy xanax online no prescriptionbuy valium without prescriptionvalium for salebuy online without prescriptionvalium online without prescriptionbuy tramadol online no prescriptionbuy ambien online without prescriptiontramadol for sale
Inici ABS de la Selva del Camp

ABS de la Selva del Camp

ABS

L’Àrea Bàsica de Salut inaugurada el dia 1 de desembre del 2000, dóna servei als municipis de la Selva del Camp, Almoster i l’Albiol.

Disposa de dos centres d´atenció. Un consultori a Almoster i el CAP, ubicat a la Selva del Camp on es presta l´atenció continuada

- La Selva del Camp

El terme de la Selva del Camp de 35,18 Km2 (3.518 Ha.) està situat als límits del Baix Camp amb les altres comarques, el Tarragonès i l’Alt Camp, que juntes constitueixen el Camp de Tarragona.

Estem a 7 km de Reus, on tenim el CAP II (especialistes) i l’Hospital de referència, i a 2,5 km d’Almoster on hi ha un consultori local, a 13 km de l’Albiol i a 4 km de la urbanització Masies Catalanes.

Cartera de Serveis:

  • Atenció directa
  • Atenció a la comunitat
  • Activitat de prevenció de la malaltia, prevenció de la salut, de diagnòstic i tractament, de rehabilitació i de reinserció social

Responsables:

Cap de l'ABS
Dra. Júlia Valero Sales (Currículum)
( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )
 
Coordinadora d'Infermeria:
Sra. Catalina Rodriguez Díez
( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )


Contacteu:

Com arribar:

C. del Vilar, 2
43470 La Selva del Camp
Tel. 977 845 717
Fax. 977 845 759